Wie Zijn Wij?

Wij Zijn Horeca!


De naam zegt het al, wij zijn er door- en voor al het horecapersoneel.


Wij Zijn Horeca is begonnen op een terras in Amsterdam, waar wij merkten dat het personeel niet helemaal wist wat ze aan het doen waren. Dat zegt niets over de persoon zelf, wel over de manier van inwerken. Door Covid zijn veel horecaondernemers hun personeel kwijtgeraakt en moeten opnieuw beginnen met bouwen. Hier willen wij bij helpen.


Na het volgen van onze trainingen, zal het personeel beter in staat zijn om gasten te bedienen en daar veel meer plezier aan beleven. De ondernemers kunnen zich dan bezighouden met het managen van hun zaak. Wij Zijn Horeca wil ontzorgen. 


Ben jij horecaondernemer en heb je interesse in een van onze trainingen of wil je dat wij jou volledig ontzorgen?
Neem dan contact met ons op. Wij zijn er voor jou!


Wij Zijn...

Bradley van Teunenbroek

Bradley van Teunenbroek

Medeoprichter

Vanaf het moment dat ik kon lopen, was ik al bezig met het verzorgen en entertainen van mensen. Op mijn 15e zette ik mijn eerste stappen in de horeca, waar mijn passie voor gastvrijheid alleen maar groeide. Op mijn 24e maakte ik een korte uitstap naar de retail, waar ik veel heb geleerd en mijn horeca-ervaring succesvol wist toe te passen als storemanager. Toch bleef mijn hart bij de horeca liggen, en inmiddels ben ik weer terug bij mijn echte passie: het ambacht van gastvrijheid.

Patricia McNurlin

Patricia McNurlin

Medeoprichter

Horeca is een sociale aangelegenheid. De plek waar mensen samenkomen en waar ze het gevoel moeten hebben dat ze bijzonder zijn. Als bewustzijnscoach en B&B eigenaar heb ik een zeer groot analytisch vermogen waardoor ik het belangrijk vind dat het personeel in de horeca bewust is van het effect dat zij hebben op hun gasten. Ook de reden waarom ik het gevoel had dat hier iets aan mocht gebeuren. Daarmee hoop ik zowel de ondernemers als het personeel meer plezier te bezorgen in hun werk en daarmee ook de gasten.

 


E-mailen
Info
Instagram